Menú Abonats

Avís legal

En aquesta pàgina podeu trobar tota la informació sobre l’avís legal, les condicions de venda i la política de cookies.

1.- AVÍS LEGAL I CONDICIONS D’ÚS DE LA WEB https://www.clubsalutonline.cat

La utilització del portal www.clubsalutonline.cat està subjecta a les següents condicions d’ús que preguem llegiu atentament.

Titularitat del web

Nom de domini: https://www.clubsalutonline.cat

Titular: Manel Paz Valenciano

Direcció: Plaça de l’Hospital, 2 bxos

08243 Manresa

CIF / NIF: 39362010v

e-Mail: clubsalutonline@clubsalutonline.cat

Objecte

El prestador, responsable del lloc web (CLUBSALUTONLINE, d’ara endavant), posa a disposició dels usuaris el present document amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d’ús del lloc web.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d’USUARI, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fora d’aplicació.

Responsabilitat

El prestador s’eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web, sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a aquest. CLUBSALUTONLINE pretén ajudar en temes de millora de salut i d’activitat física però no es fa responsable de l’ús que se’n pugui fer de la informació aquí subministrada. Davant de qualsevol dubte consulteu al vostre metge i/o professional de la salut abans de realitzar qualsevol dels exercicis que proposem o de fer-ne ús de la informació i consells que aparèixen a la pàgina web.

El servei d’accés al Portal inclou enllaços o links que poden conduir l’usuari a altres llocs i pàgines web gestionats per tercers, sobre les quals CLUBSALUTONLINE no exerceix cap tipus de control. En aquests casos, CLUBSALUTONLINE actua com a prestador de serveis d’intermediació de conformitat amb el que disposa l’article 17 de la LSSICE. CLUBSALUTONLINE no respon ni dels continguts ni de l’estat d’aquests llocs i pàgines web.

El prestador no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xat, generadors de blocs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador. No obstant això i en compliment del que disposa l’art. 11 i 16 de la LSSICE, el prestador es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de forma activa en la retirada o si escau bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Drets de propietat industrial i intel·lectual

L’Usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i qualsevol altre element inserit en el Lloc Web pertanyen a CLUBSALUTONLINE.

La totalitat del contingut del lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i / o gràfics, imatges, material gràfic o artístic present en la web , són propietat del prestador o si escau disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual, inscrits en els corresponents registres públics sota la titularitat de CLUBSALUTONLINE o de tercers, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del Portal.

S’autoritza a qualsevol persona física o jurídica l’establiment en les seves pàgines o llocs web d’enllaços a la web, tant a la seva pàgina principal com a qualsevol de les seves pàgines. No obstant això, es prohibeixen expressament els enllaços a qualsevol de les pàgines del lloc web que impliquin el visionat de les mateixes en el navegador per mitjà de marcs o frames.

Protecció de dades

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’Usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del seu registre o qualsevol altre facilitat a CLUBSALUTONLINE , per al seu accés a alguns dels serveis (subscripció a cursos, contractació de formació online, sol·licitud de formació presencial, sol·licitud de serveis de consultoria, descàrrega de programari, etc) siguin incorporades al fitxer de clients, potencials i contactes de CLUBSALUTONLINE, amb la finalitat de recaptar les dades necessàries per donar resposta a les sol·licituds d’informació, contacte, contractació i / o de pressupost, gestió de clients, facturació, cobraments i pagaments, obtenció d’estadístiques i històrics comercials.

A més, seran utilitzades per fer-li arribar informació, fins i tot per mitjans electrònics (correu electrònic SMS, etc) sobre productes i serveis relacionats amb els contractats o sol·licitats. En el cas de comunicacions comercials mitjançant correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari presta el seu consentiment exprés per l’enviament de comunicacions a través d’aquest mitjà.

L’Usuari podrà revocar el consentiment prestat per a l’enviament de comunicacions comercials així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a CLUBSALUTONLINE a les adreces establertes a l’apartat de Titularitat del web.

Llei aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.

2.- CONDICIONS GENERALS DE VENDA A TRAVÉS DEL WEB www.clubsalutonline.cat

Productes i preus

A la pàgina web es poden adquirir cursos, formació i serveis de consultoria. Tots ells apareixen definits en una fitxa i mostren el preu dels mateixos.

Els preus dels serveis o productes mostrats a la nostra web s’indiquen en euros i inclouen l’IVA tret que s’indiqui el contrari.

Les ofertes estan degudament marcades i identificades com a tal. El seu termini de validesa té efectivitat mentre apareixen a la pantalla. Aquestes ofertes podran ser modificades o cancel·lades sense previ avís.

Servei de suport en els cursos: Quan s’estigui adquirint un curs el client ha de saber que disposa d’un servei de suport per plantejar tots aquells dubtes sorgides en relació amb el temari impartit en el mateix. Ara bé, aquest suport només pot versar sobre el temari, estant exclòs qualsevol altre com – entre d’altres – el suport tècnic per incidències particulars, suport relacionat amb la tecnologia que els suporta, etc.

Procés de compra

Per realitzar una comanda (de curs, formació i / o consultoria) a la nostra web cal registrar durant el procés de compra. La nostra botiga permet crear un compte de client, amb la teva adreça de correu electrònic i la contrasenya que tu triïs, per facilitar l’inici de sessió i les futures compres. Aquestes dades seran tractades i incorporades als nostres fitxers, tal com s’informa en el nostre apartat de protecció de dades de caràcter personal que conté l’Avís Legal.

Per realitzar una compra, heu de triar el producte o servei i automàticament el sistema us redirigirà a la pàgina de comanda (cistella).

En aquesta pantalla haureu d’indicar el vostre nom, cognoms i correu (llevat que ja hagueu iniciat sessió).

Un cop completat, premeu el botó “Pagar”.

El mètode de pagament serà amb targeta de crèdit i es sol·licitaran les dades referents a la mateixa.

A continuació es mostrarà una pàgina de confirmació de la compra amb una confirmació de contractació.

Forma de pagament

Targeta de crèdit: Entrareu a la pàgina web segura de la nostra entitat financera, on es sol·licitarà el número de la targeta i la data de caducitat. Per a la vostra tranquil·litat, es garanteix una absoluta seguretat, ja que tant les vostres dades personals i de la vostra targeta viatgen encriptades gràcies al servidor segur SSL proporcionat per aquesta entitat financera. Les dades sobre la vostra targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) del Banc. Així mateix, en cap moment CLUBSALUTONLINE rep les dades de la vostra targeta, només la confirmació del pagament.

Anul·lació i devolucions

L’Usuari ha de tenir en compte les excepcions que la legislació vigent en matèria de consumidors i usuaris estableix per al dret de desistiment. En concret (tal com estableix l’article 103 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries) el dret de desistiment no és aplicable als contractes que es refereixin a subministrament de contingut digital (programes, aplicacions, jocs, música, vídeos o textos informàtics, tant per descàrrega o emissió en temps real), que no es presti en un suport material quan l’execució hagi començat.

Així que quan l’usuari estigui adquirint un producte descarregable i aquesta baixada ja s’hagi iniciat perd el seu dret de desistiment.

Obligacions de l’Usuari

L’Usuari de la nostra botiga en línia es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els diferents formularis de compra.

En el supòsit de la venda o comercialització de productes del nostre lloc web que requereixin que el comprador tingui una determinada edat segons la legislació vigent del seu país d’origen, el comprador manifesta que compleix aquest requisit per formalitzar la compra.

3.- POLÍTICA DE COOKIES:

Definició i funció dels cookies

Un cookie és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

Cookies tècnics: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

Cookies d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim. Amb les cookies d’anàlis, s’analitza la seva navegació utilitzant programes d’analítica web que recapten informació referent a l’usuari del web (IP, principalment), així com la navegació que aquest ha realitzat (origen, visites, temps a la pàgina, etc).

Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com ara serien l’idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual accedeix al servei , la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.

Cookies de tercers: Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google “). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l’activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del website i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google. Vostè pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d’aquest website. En utilitzar aquest lloc web vostè consent el tractament d’informació sobre vostè per Google en la forma i per als fins dalt indicats.

Com administrar els cookies al navegador?

L’usuari accepta expressament, per la utilització d’aquest Site, el tractament de la informació recollida en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentats. I així mateix reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament d’aquestes dades o informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi al seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de cookies en el vostre navegador pot no permetre-li l’ús ple de totes les funcionalitats de la pàgina web.

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador: